Algemeen, In het nieuws

Veranderingen in het FireAngel assortiment

Fireangel koppelbare producten

Nieuwe tijden, nieuwe melders. FireAngel voert een aantal wijzigingen door in haar product aanbod. Wat er verandert? Eigenlijk helemaal niets. Eerder was een aantal melders van Fireangel standaard uitgerust met een W2 module die er voor zorgt dat de melder gekoppeld kan worden met andere melders. FireAngel heeft er nu voor gekozen een losse module te leveren.

Voordelen

Het grote voordeel van de losse module is dat klanten vrij zijn om een andere module te koppelen van bijvoorbeeld een bestaand Zigbee netwerk. Een ander vordeel is dat een klant niet direct hoeft te kiezen of hij een netwerk wil maken van zijn melders, hij kan immers later nog een module aanschaffen.

Voorbeeld

Eerder kocht u een Fireangel WST630 rookmelder. In de nieuwe situatie koopt u een ST630 melder met een losse W2 module.

Pakt de nieuwe situatie duurder uit?

Nee, de prijs van een losse melder en module is hetzelfde als de complete melder die u eerder kocht.

Onderstaand een overzicht van de oude en nieuwe melders:

Oude melder:Nieuwe melder
W2-CO-10X-EUNM-CO-10X-INT + W2-MODULE
WHM-F-1EUHM-F-1EU + W2-MODULE
WHT-630-EUTHT-630-EUT + W2-MODULE
WSM-F-1EUSM-F-1EU + W2-MODULE
WST-630-BNLTST-630-INT + W2-MODULE

  • Moet in iedere Fireangel melder een module geplaatst worden om hem koppelbaar te maken?

    Moet in iedere Fireangel melder een module geplaatst worden om hem koppelbaar te maken of is het voldoende als een melder een module bevat?

    Om een Fireangel rookmeldernetwerk te creëren dient iedere melder te zijn voorzien van een W2 module. Zonder een module is de melder niet koppelbaar. Dit geldt dit alleen voor nieuwe Fireangel zonder geïntegreerde W2 module. Optioneel koppelbare melders die voorzien kunnen worden van een module zijn: St630-INT Rookmelder NM-CO-10-INT Koolmonoxide melder SMF1-EU 230 volt rookmelder De melder dient te worden voorzien van een W2 module. Als er andere smarthome netwerken zijn kan er gekozen worden voor een andere module van bijvoorbeeld Zigbee.