BRANDVEILIG NEDERLAND

Brandveilig-Nederland werkt met een klein team. Alle 8 medewerkers staan met hun eigen kwaliteiten klaar om je te helpen. Grote kans dat je direct de juiste persoon te pakken krijgt als je contact met ons opneemt. En krijg je toch iemand anders.. Dan weet deze collega vast van de situatie af zodat hij je verder kan helpen.

Geschiedenis

Van DFI-trading tot Brandveilig Nederland

Brandveilig Nederland is voortgekomen uit DFI-trading, afgeleid van Dutch Fire and Insulation. Het bedrijf specialiseerde zich oorspronkelijk in de in- en verkoop van isolatiegerelateerde producten, evenals producten voor brandwerende afdichtingen.

De Opkomst van Online Verkoop

Met de groeiende vraag naar brandveilige producten, evolueerde het bedrijf en lanceerde de eerste webshop, brandwerendedoorvoer.nl. Hiermee werden producten voor het brandwerend afdichten van doorvoeren online verkocht.

Uitbreiding van het Assortiment

Naarmate de interesse in brandveiligheid toenam, groeide ook de vraag naar aanvullende producten zoals rookmelders, brandblussers en brandwerende verven. Het aanbod op brandwerendedoorvoer.nl was echter niet meer toereikend.

De Geboorte van Brandveilig Nederland

Om deze groeiende behoeften beter te bedienen, werd een nieuwe domeinnaam vastgelegd: Brandveilig Nederland.nl. Hiermee werd een breder scala aan brandveilige producten aangeboden, waarmee het bedrijf zijn naam en reputatie als een toonaangevende leverancier van brandveiligheidsoplossingen vestigde.

Internationaal

Met Brandveilig-Nederland zijn we vooral actief in de Benelux. DFI-trading is echter ook leverancier van een groot aantal internationale bedrijven. Zo worden onze producten bijvoorbeeld toegepast in Duitsland, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Frankrijk.