Algemeen, In het nieuws

Smart Home ready met FireAngel

Huis met fireangel netwerk rookmelders

Smart Home ready met FireAngel

FireAngel melders kunnen op een later tijdstip ge-upgrade worden als de wensen van de bewoners veranderen. Dit kan middels het plaatsen of verwisselen van een specifieke module in de rookmelders SM-F-1EU of hittemelders HM-F-1EU. Zo kan de bewoner in een later stadium zelf kiezen of hij wil uitbreiden op basis van ons eigen Wi-Safe 2 protocol of dat hij kiest voor integratie in de rest van de woning met bijvoorbeeld Z-Wave of ZigBee.

Upgraden met Wi-Safe 2
De Wi-Safe 2 module (art.nr.: W2-MODULE) is los verkrijgbaar voor klanten die hun bestaande FireAngel installatie (met bovengenoemde melders) willen upgraden. De module wordt geplaatst in de melder en zo profiteert de klant van alle voordelen van Wi-Safe 2:

Slimme draadloze en continue communicatie tussen alle melders;
Naast rook-, hitte- en koolmonoxidemelders uitbreiden met speciale FireAngel oplossingen als locatieschakelaar en hulpmiddelen voor mensen die het ‘normale’ geluidssignaal niet goed horen
Integratie in Smart Home oplossing
Uw klant kan ervoor kiezen om in plaats van de Wi-Safe 2 module een Z-Wave module (art.nr.: ZW-MODULE) te plaatsen. Zo neemt hij de rookmelders op in een Smart Home systeem dat communiceert op basis van het Z-Wave protocol.

Z-Wave en ZigBee
De Z-Wave module is los verkrijgbaar voor integratie in de bestaande SM-F-1EU of HM-F-1EU melder. Daarnaast is er een complete range producten, die middels een Z-Wave module communiceren.
De module die communiceert op basis van het ZigBee protocol wordt eind 2018 verwacht