Algemeen, In het nieuws

Op tijd besteld, op tijd bezorgd

bezorging tijdens feestdagen

Het kan op deze extreem drukke dagen gebeuren dat een klein deel van de pakketten niet – zoals klanten gewend zijn – direct verzonden en de volgende dag bezorgd kunnen worden. Brandveilig-Nederland vraagt haar klanten daar rekening mee te houden en op tijd te bestellen. Voor de meeste producten geldt dat ze bij bestelling voor 16 uur de volgende dag geleverd worden. In deze drukke tijden kunnen wij dat echter niet garanderen.

Wat kunt u doen om voorbereid te zijn:

  • Bestel de ruim voor de dag dat je ze nodig hebt. Wacht niet tot het laatste moment als dat niet hoeft.
  • Bestel doordeweeks in plaats van in het weekend, om de piekdagen te vermijden
  • Als je niet thuis bent, laat dan je pakketten afleveren op een servicepunt. De vervoerder komt dan niet voor een dichte deur te staan, je kunt het pakket ophalen wanneer je wilt en je voorkomt dat het voortijdig in handen komt van degene die je wilt verrassen.
  • Als je het graag thuisbezorgd wilt hebben, kies dan een moment waarop je zeker weet dat je thuis bent. Wijzig de bezorging als je plannen veranderen. Als bezorgers voor een dichte deur staan, duurt de bezorging van pakketten langer.
  • Benieuwd wanneer je pakketje binnenkomt? Houd dan je email in de gaten. Je ontvangt een track and trace code zodra je pakketje onderweg is.