Geschiedenis

Brandveilig-Nederland is de webshop van DFI-trading. DFI staat voor Dutch Fire and Insulation. Het bedrijf hield zich bezig met de in- en verkoop van isolatie gerelateerde producten en met de in- en verkoop van producten die gebruikt worden voor het brandwerend afdichten van doorvoeren. De eerste webshop waarmee producten online verkocht werden was brandwerendedoorvoer.nl. Steeds vaker kwam er ook vraag naar andere brandveilige en brandwerende producten zoals rookmelders, brandblussers en brandwerende verven. Brandwerendedoorvoer.nl bleek niet langer de lading van de producten te dekken en daarom een nieuwe domein werd vastgelegd: Brandveilig-Nederland.nl was een feit!

Brandveilig-Nederland

Een persoonlijke aanpak, daar houden we van bij Brandveilig-Nederland. Of het gaat om een webshop bestelling of een ingewikkelde vraag, we proberen je zo goed mogelijk te helpen. Dat doen we via de mail, telefonisch en sinds kort via Whatsapp.

Brandveilig-Nederland werkt met een klein team. Alle 8 medewerkers staan met hun eigen kwaliteiten klaar om je te helpen. Grote kans dat je direct de juiste persoon te pakken krijgt als je contact met ons opneemt. En krijg je toch iemand anders.. Dan weet deze collega vast van de situatie af zodat hij je verder kan helpen.

Internationaal

Met Brandveilig-Nederland zijn we vooral actief in de Benelux. DFI-trading is echter ook leverancier van een groot aantal internationale bedrijven. Zo worden onze producten bijvoorbeeld toegepast in Duitsland, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Frankrijk.