NIEUW IN ONS ASSORTIMENT

ONOS CHARGE SAFE

Of het nu gaat om het beste product, het juiste advies of de nieuwste product innovaties: Brandveilig-Nederland loopt voorop. Hèt bewijs daarvan is de ONOS Charge Safe. Deze innovatieve oplaadkast voor lithium accu's detecteert, blust én alarmeert. Verzekeraars stellen steeds hogere eisen aan de opslag van de brandgevaarlijke lithiumaccu's. Daarom worden de kasten veelal afgenomen door fietsverhuurders, koeriersdiensten en bezorgbedrijven maar er staan ook al ONOS oplaadkasten in verzorgingshuizen en bij VVE's.
brandwerende-kluis

Brandveiligheid bedrijven - Brandpreventieve maatregelen

Bij Brandveilig Nederland bestelt u alle producten die u nodig heeft om de brandveiligheid van bedrijven te garanderen eenvoudig online. Er zijn verschillende brandpreventieve maatregelen die u voor uw bedrijf kunt doorvoeren.
Om te beginnen is het belangrijk dat altijd de juiste producten in uw pand aanwezig zijn om een brand te bestrijden of voorkomen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat u voldoende brandmelders ophangt, de juiste blusmiddelen aanschaft en goede noodverlichting plaatst.
Niet alleen het aanschaffen van dit soort hulpmiddelen is van belang. U kunt namelijk ook denken aan het doorvoeren van andere maatregelen, zoals het aanbrengen van brandwerende verf en coating, het plaatsen van brandwerende deuren en platen en het impregneren van brandgevaarlijke materialen.

ONZE MERKEN

X-Sense
Smartwares
RFT logo
Promat
Mulcol
Mercor
Hensel
Fläktwood
Fireangel
Envirograf
locatie brandveilig-nederland