Prachtige producten met een uitstekende kwaliteit voor een goede prijs

Welkom in de wereld van Cavius. In 2004 opgericht door Glenn Højmose, designer van huis uit, werd als eerste de Travel Alarm op de markt gebracht. Dit product werd gelijk al beloond met het prestigieuze Red Dot Award. Dit was de opmaat naar meer, in 2010 zag werelds kleinste rookmelder het levenslicht. Deze rookmelder was uniek door haar bijzonder compacte ontwerp in combinatie met het voldoen aan de EN normeringen. Cavius introduceerde een complete range aan draadloos communicerende rook-, hitte, water en 230V melders. Uitbreiding wordt nog verwacht met een koolmonoxidemelder. Nú is er ook de mogelijkheid de meldingen op een mobiele telefoon te presenteren.
Door de unieke combinatie van Deens design met professionele en 100%
individueel geteste melders maakt Cavius een prachtige productlijn die
klaar is voor de toekomst!

DE KLEINSTE ROOKMELDERS TER WERELD

Als sinds 2010 maakt Cavius de kleinste rook- en hittemelder ter wereld.
De melders zijn slechts 40 mm in diameter.
De minirookmelder is er in twee uitvoeringen; met een batterij met een
levensduur van 5 jaar en een van 10 jaar.
De hitte melder is standaard voorzien van een batterij met een levensduur
van 10 jaar. Ondanks het compacte ontwerp voldoen de Cavius 40 mm melders aan de hoogste kwaliteitseisen. Vanzelfsprekend voldoen de melders aan de EN normeringen.

KWALITEIT HOOG IN HET VAANDEL

Cavius heeft de kwaliteit van haar producten bijzonder hoog in het vaandel. Zo worden alle producten aan het einde van het productieproces individueel getest. Van elke productieserie wordt daarna nog een steekproef getest door een extern en onafhankelijk laboratorium om zeker te zijn dat de oorspronkelijke ontwerp eisen steeds gehaald blijven worden.