NIEUW IN ONS ASSORTIMENT

Custom brandwerende deuren

Keuze uit afmetingen, afwerking of kleur? Geen probleem! Onze deuren zijn volledig maatwerk daardoor bent u vrij in de samenstelling. En mist u een optie? Neem dan contact grote kans dat we het samen oplossen.
Bestaande deuren?

Upgraden is eenvoudig

Met ons ruime assortiment brandwerende producten kunt u eenvoudig bestaande deuren upgraden of behouden.

Waarom brandwerend deuren plaatsen?

Door het gebruik van brandwerende deuren kan de uitbreiding van een brand beperkt worden. Voor een korte tijd kunnen aanwezigen in een bepaalde ruimte verblijven en beschermd zijn tegen brand. Daarom zijn brandwerende deuren ook cruciaal om de veiligheid tijdens een brand te garanderen. Ons aanbod aan brandwerende deuren biedt vele voordelen!

Breed aanbod

Binnen ons aanbod aan brandwerende deuren kunt u kiezen uit meer dan twaalf verschillende effen kleuren en zes soorten houtmotieven. Ook heeft u nog de keuze uit zes verschillende glastypes. Onze brandwerende deuren zijn gemaakt van hoogwaardig HPL dat beschikbaar is gesteld door Formica Group. Op aanvraag zijn ook andere kleuren leverbaar met een korte levertijd!

De mogelijkheden
• Alle maten tot 2980×1283 mm
• Keuze uit al onze deurtypes
• Uitvoerbaar met zes verschillende glastypes
• Evt. inclusief alle denkbare bewerkingen aan de deur

Waarmee mogen we ú helpen?

Brandwerende deuren koopt u bij Brandveilig Nederland. Om goed te bepalen welke type brandwerende deur voor u van toepassing is, helpt een van onze experts u graag verder. Zij kunnen u volledig voorzien voor een passend advies. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste beslissing. Bij Brandveilig Nederland kiest u voor producten van kwaliteit, want brandveiligheid staat bij ons voorop!

Naast dat Brandveilig Nederland de levering doet van brandwerende deuren, bieden wij ook de zorg voor het veilig installeren van deze deuren. Voor meer informatie hierover kunt ook gerust contact opnemen met een van onze experts.